A gyermekeink jövője a mi kezünkben is van!

A gyermekeink jövője a mi kezünkben is van!

posted in: Folyamatban | 0
Kedves Barátunk!
Az Ady Endre Társaság mindenekelőtt az iskola és a bukaresti magyar nyelvű oktatás jövőjét szeretné biztosítani. Az iskola jelenlegi vezetősége is mindent megtesz egy színvonalas oktatásért, valamint a bukaresti magyar iskola megmaradásáért.
Az elmúlt években történt fejlesztések, bővítések, modernizálások is ezt bizonyítják. A teljesen megújult, immár biztonságos iskolaépület új bútorzattal, új technikai felszereltséggel, modern öltözőkkel, konyhával és ebédlővel működik.
A következő, nagyon fontos projektünk kivitelezéséhez kérjük most a támogatásodat!
Tervünk egy olyan táborhely létrehozása, ahol nyáron is “erdei iskolába” járhatnak gyermekeink, ahol a nevelők szórakoztatóan, természetbarát hangulatban foglalkoznának velük több napon át.
A hely adott, a tervek készülnek, mint ahogy a szükséges engedélyek kiváltása is folyamatban van. A több mint egy hektáros terület Kovászna megyében, Erdővidéken van, Bukaresttől 200km távolságra. Aki részt vett az idei családi napon láthatta a helyet, megtapasztalhatta ennek varázsát.
Eddig több mint 70.000 euró van befektetve. A tábori épületek, házikók EU-s pályázatból fognak felépülni. Ehhez azonban szükséges az önrész biztosítása.
Ennek az önrésznek az összegyűjtésében kérjük támogatásod!
Ezzel a gesztussal vállalatod semmit sem veszít, sőt nyer, hisz támogatásoddal egy, a közösségünk érdekeit szolgáló intézmény működését segíted. A költségek leírhatóak. A szponzorálás levonható az adóból, ha az adótörvénykönyvben megszabott keretekbe illeszkedik (3‰ a cég forgalmából és 20% a nyereségadóból).
Kérdéseidre szívesen válaszolunk!
Járulj hozzá te is új tervünk megvalósításához!

Támogatásodat köszönjük!