Biciklipark BGA pályázatból

Biciklipark BGA pályázatból

posted in: Folyamatban | 0

Tavaly az Ady Endre Társaság egy újabb sikeres pályázatot nyert a Bethlen Gábor Alapnál. A BGA által megítélt kilenc millió forintból bicikliket és egy ezeket hordozó utánfutót vásároltunk.

Mint ismeretes a szülőkből, tanárokból, volt diákokból álló társaságunk fő célja, hogy minél több iskolán kívüli tevékenységet biztosítson a bukaresti magyar iskola diákjainak. Az óvódásoknak vásárolt huszonnégy futó, valamint a nagyobb diákoknak vett harminc eleketromos kerékpár több célt is szolgál.

Elsősorban az iskolában létrehozott bicikliparkban tárolódnak, és onnan használhatják az óvodások az udvarban, különböző tevékenységekre, a nagyok pedig parkokba, vagy egyéb bukaresti kerékpározásra mehetnek velük.

Az ugyancsak ebből a BGA támogatásból vett utánfutóval kirándulásokra, táborokba is hordhatóak a kerékpárok. Ezek könnyen szállíthatók, több féle túrákra alkalmasak, könnyen feltölthetők, és kezelhetők.

Az elektromos  kerékpárok védősisakkal, és jelzőmellénnyel is fel vannak szerelve. Minden adott tehát a fővárosi és egyéb bringakalandra!