Felhívás!

Felhívás!

posted in: Események, Lezart | 0

Kedves barátaink !

Az idén Ady Endre születésének 140-ik évfordulójára emlékezünk. Társaságunk ez alkalomból arra gondolt, hogy egy maradandó dologgal támogassa az Ady Endre Líceumot. Legfontosabbnak egy új ebédlő létrehozása bizonyult. Már csak azért is, mert  az anyanyelven  történő oktatáson kívül, fontos a szülőnek, hogy gyereke itt késő délutánig  biztonságban lehet.

Jelenleg az iskolában 55-60 gyerek ebédel naponta egy  nyolc férőhelyes teremben, csoportokra osztva. Az egy csoportra jutó idő nem több tíz percnél, de így is az össz ebédidő  kinyúlik akár két-három órára is. Van  tehát igény  és lehetőség is egy nagyobb étterem kialakítására.

Szakemberek véleményét kikérve, elkészült a terv és elindítottuk  az engedélyek megszerzését. A 24 férőhelyes ebédlő létrehozása megközelítőleg 10.000 lejbe kerül.

Kérjük támogassák ezt a tervet, hisz ennek létrehozásával egy egészséges étrendhez és étkezési módhoz járulhatnak hozzá.

Minden adomány számít, legyen az kisebb, vagy nagyobb összeg!

Ha személyesen  szeretnék  támogatni ezt a projektet, vegyék fel velünk a kapcsolatot,  vagy bankszámlánkra utalják a támogatásra szánt összeget:

Asociatia ”Ady Endre”

OTP Bank  – RO 02 OTPV 114000996161 RO 01

Kérjük az utalásnál tüntessék fel az adomány célját: „Donație sală de mese”

Köszönjük!

Szilágyi Rudolf, elnök